TARRÉS. FRANCESC MAURI PARLARÀ  DEL CANVI CLIMÀTIC

El popular “home del temps de TV3”, Francesc Mauri, portarà els seus coneixements i saviesa en temes de meteorologia a Tarrés el pròxim divendres, dia 15 de desembre. Mauri oferirà la conferència “El canvi climàFc, què hi podem fer?” a les 20 h, al Sindicat d’aquesta peFta localitat de les Garrigues.

Organitzada pel Sindicat de Tarrés, la xerrada del conegut meteoròleg i geògraf té com a objectiu conscienciar la població sobre el canvi climàtic, la corresponsabilitat, i altres aspectes relacionats com l’energia, el tractament dels residus, el consum responsable d’aigua o la contaminació atmosfèrica. Mauri exposarà quin és el repte global a què ens enfrontem amb el canvi climàtic, els seus impactes i els efectes visibles al nostre territori. El meteoròleg explicarà les mesures que cal adoptar urgentment per
afrontar aquest repte en l’àmbit global, però també de manera individual.

Francesc Mauri parlarà de les qüestions meteorològiques, però també d’aportacions que podem fer tots nosaltres des del punt de vista mediambiental per contribuir, en la mesura del possible, a revertir la situació. En finalitzar la conferència els assistents podran preguntar al meteoròleg dubtes i inquietuds que generi la sevaxerrada i el canvi climàtic en general.

Cal recordar que Francesc Mauri és meteoròleg i presentador de la secció del temps a TV3, com també creador i conductor dels programes web MeteoMauri i GreenMeteoMauri a Catalunya Ràdio. Llicenciat en geografia per la Universitat de Barcelona ha escrit dues guies del temps i ha aconseguit un premi Ondas arran de l’episodi de la nevada a Catalunya del març de 2010.